Terugkijkend kon ik, toen ik 20 jaar geleden mijn salon opende, niet vermoeden hoe mooi mijn werk is. Vanuit een passie voor de verzorging van je lichaam ontdekte ik de innige relatie tussen innerlijk, uiterlijk en gezondheid. Innerlijk – Als je goed voor jezelf zorgt, voel je je beter.

Maar dat niet alleen, het hele ritueel van de behandeling, van naar de salon komen tot weer thuis, is een moment van aandacht voor jezelf. Aandacht die meestal naar de achtergrond verdwijnt in de drukte van alledag. Uiterlijk – Mijn klanten vinden hier in de salon rust, advies en vakkundige, betrokken verzorging van huid en spieren. Die verzorging is de kern. Elke millimeter telt, dus nemen we de tijd; de behandelingen zijn minutieus uitgewerkt. Ik heb de producten waarmee ik werk heel zorgvuldig uitgekozen, ze zijn zeker zo belangrijk als mijn vakkundigheid. Gezondheid – Als je gezond bent, zie je er beter uit.

Klanten waarderen de eerlijke uitleg, de diepgang van het consult en de concrete tips. En het werkt ook omgekeerd: als je er beter uitziet, ben je gezonder. Het heeft effect op de weerstand van je huid, op het algeheel gevoel van welzijn en op je vitaliteit. Je ziet er prachtig uit, je voelt je beter en je bent gezonder. Carlien Maltha